Een flexibele onderwijsomgeving dankzij mobiele wandsystemen

Met mobiele wandsystemen creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op veranderingen in het onderwijs. Denk aan groei en krimp en aan het anders inrichten van de leeromgeving. Wilt u van twee (of meer) klaslokalen één flexibele ruimte maken of kiest u juist voor het multifunctioneel maken van uw aula of andere grote ruimte? BREEDVELD is de aangewezen partij.

Nadruk op geluidsisolatie
Hoe ziet uw ideale schoolgebouw eruit? En hoe zorgt u ervoor dat dit pand ook in de volgende decennia blijft voldoen? BREEDVELD heeft een schat aan ervaring in het inrichten van noodlokalen en het flexibiliseren van huidige klaslokalen. Denk aan realisatie van een extra lokaal door een deel van de aula flexibel in te richten. De mobiele systemen van de wandenspecialist uit Horssen zijn daarvoor uitermate geschikt, mede omdat de nadruk wordt gelegd op geluidsisolatie. Zo kunnen docenten in rust lesgeven in het extra lokaal terwijl aan de andere kant van de mobiele wand de leerlingen hun tussendoortje nuttigen of spelletjes doen.

Ervaren speler in het onderwijs
Martijn de Wolf, eigenaar BREEDVELD: ‘We creëren met onze mobiele wandsystemen flexibiliteit in ruimteverdeling in legio branches. Ook in het onderwijs. We hebben in de afgelopen vier decennia ruim 1.250 onderwijsprojecten uitgevoerd. Bij BREEDVELD begrijpen we dat aanpassingen in een schoolomgeving vlot moeten verlopen. Daarom krijgt u een vast contactpersoon, werken we alleen met eigen mensen en wordt de plaatsing desgewenst in de vakantieperiode gerealiseerd.’