Ecophon Education Event – 14 november – Laat horen wat belangrijk is

We hebben goed nieuws voor iedereen die belang hecht aan akoestiek en onderwijs ! Op 14 november 2023 organiseert Ecophon wederom het inspirerende Education Event in de prachtige Meshallen in Wijchen, waarin dieper ingegaan zal worden op de cruciale rol van akoestiek in leeromgevingen.

Dit event biedt een unieke gelegenheid om te leren van de experts binnen Ecophon op het gebied van akoestiek en onderwijs. Onze sprekers delen hun inzichten over het creëren van optimale leeromgevingen waarin elke student kan gedijen. Hoge geluidsniveaus op scholen of storend geluid passen niet in dit beeld. Toch zijn er nog steeds scholen waar kinderen en docenten worden geconfronteerd met omgevingen die akoestisch niet optimaal zijn. Iedereen verdient een comfortabele, gezonde en duurzame omgeving om in te leren en te werken! We willen een schoolgebouw dat een stimulerende omgeving is, dat ondersteunt om te leren op elk niveau en het welzijn en de prestaties van iedereen verhoogt.

Verschillende thema’s zullen aan bod komen met voorbeelden en best practices en er is mogelijkheid tot een gesprek met collega’s uit de branche tijdens een netwerkborrel.

We kijken ernaar uit om onze passie voor akoestiek en onderwijs met jullie te delen en samen te werken aan betere leeromgevingen. Zet 14 november in de agenda en reserveer je plek nu voor dit gratis event. Meer details over het programma en registratie kan je vinden via deze link.

Tot ziens op 14 november in de Meshallen in Wijchen waar we samen met u een gezonde blik op het onderwijs werpen, en hoe we nu kunnen verbeteren voor een mooiere toekomst op het vlak van akoestiek binnen educatieve omgevingen.