Drees & Sommer

Onderzoekt u de mogelijkheden voor nieuwbouw of renovatie voor uw onderwijsinstelling? Huisvesting draagt bij aan uw onderwijsvisie en versterkt het op een inspirerende manier overdragen van kennis. Factoren als digitalisering, demografische veranderingen en mobiliteit en kwesties als integratie en inclusie spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een schoolgebouw. Laat u ondersteunen door de specialisten van Drees & Sommer Netherlands die op de hoogte zijn van alle hedendaagse dynamieken in de samenleving, politieke belangen en wet- en regelgeving voor huisvesting voor kinderopvang, basisschool, middelbare school, beroepsonderwijs of universiteit.

Drees & Sommer adviseert en begeleidt u bij uw vastgoed- of huisvestingsproject, vanaf het eerste idee tot en met de implementatie en exploitatie van uw onderwijsvastgoed. De projectmanagers en huisvestingsadviseurs van Drees & Sommer kunnen begrippen als verduurzaming, WELL en Frisse scholen in de praktijk vertalen én begeleiden. Zij volgen de ontwikkelingen in het onderwijs op de voet en zijn continu in gesprek met onderwijsinstellingen, gemeenten, architecten, adviseurs en bouwbedrijven om reële, betaalbare en duurzame oplossingen te vinden van hoge kwaliteit.

Drees & Sommer is een toonaangevend, internationaal advies- en projectmanagementbureau voor vastgoed en huisvesting met 46 kantoren wereldwijd, waarvan drie in Nederland. Wij ondersteunen al 50 jaar overheids- en onderwijsinstellingen in alle aspecten van huisvesting voor werk- en leeromgevingen. Door middel van toekomstgericht advies bieden wij oplossingen voor succesvolle gebouwen.