Bolidt

Bolidt Kunststoftoepassing begon 50 jaar geleden vanuit de visie dat er met kunststof veel meer mogelijk was. Dit uitgangspunt heeft zich sindsdien bewezen. Bolidt bedekt jaarlijks twee miljoen vierkante meter met kunststof in alle vormen, kleuren, maten en texturen.

Van industriële gebouwen tot cruiseschepen en van ziekenhuizen tot onderwijsgebouwen. Bolidt maakt sinds jaar en dag vloeren voor toepassingen in alle denkbare onderwijsgebouwen. Vloeren die door hun naadloze en gladde, strakke oppervlak een goede hygiëne waarborgen. Die modern en fris ogen en door hun decoratieve uiterlijk architecten, ontwerpers én gebruikers aanspreken.

Op het gebied van innovatieve kunststof vloeren biedt Bolidt alles onder één dak. Hierdoor kan er optimaal ingespeeld worden op de wensen en eisen van opdrachtgevers in het onderwijs. Bolidtop® vloeren voor het onderwijs combineren een veelheid aan voordelen op het gebied van akoestiek, duurzaamheid, slijtvastheid, bedrijfszekerheid, geluidsremming, warmte-isolatie, hygiëne, onderhoud en gebruiksvriendelijkheid.