Bolidt Innovation Center blijft open voor virtuele bezoekers

Bolidt heeft een creatieve manier gevonden om bezoekers tijdens de COVID-19 beperkingen een virtuele rondleiding te laten maken in het Bolidt Innovation Center. Bezoekers zijn onder bepaalde voorwaarden nog steeds van harte welkom, maar het Bolidt Innovation Center is nu ook toegankelijk via online rondleidingen, die volgens de nieuwste technologieën ontwikkeld zijn.

Bolidt heeft een gevestigde reputatie op het gebied van innovatie en creativiteit; kwaliteiten die juist in deze onzekere tijden meer dan ooit nodig zijn. “De moeilijke situatie waarin we ons nu met zijn allen bevinden dwingt ons om creatief en outside-the-box te denken over hoe we werken, waar we werken en hoe we kunnen blijven samenwerken en samen creëren,” zegt Ruud van der Sloot, commercieel directeur van Bolidt. “Dus we vinden het geweldig dat onze klanten het Bolidt Innovation Center ook nog virtueel kunnen bezoeken.”

Een speciaal team binnen Bolidt staat klaar om bezoekers een virtuele tour te geven door het unieke gebouw. Zo kun je over de schouders meekijken bij een kleurenspecialist die samples aan het maken is, de vloeren laten onderwerpen aan meedogenloze mechanische tests of je kunt samen brainstormen over nieuwe vloerontwerpen voor je project. Tijdens de virtuele tour krijg je antwoord op al je vragen. Projecten kunnen hierdoor bijna op dezelfde manier worden uitgevoerd als men gewend is. Elke virtuele tour wordt speciaal op maat gemaakt voor de individuele bezoeker en voor het project waaraan wordt gewerkt.

In 2019 kwamen er zo’n 5000 bezoekers over de drempel van het Bolidt Innovation Center. Vooral architecten en directies van onderwijsinstellingen voelden zich aangetrokken tot de mogelijkheid om op deze manier met Bolidt van gedachten te wisselen. Tijdens de COVID-19 beperkingen kan dit dus ook op een virtuele manier.

Klik hier voor een impressie van het Bolidt Innovation Center, of om je virtuele tour te boeken.