Topos

Topos: Architectuur en bouwkunde onder één dak
Sinds de oprichting in 1953 is Topos uitgegroeid tot een architecten- en ingenieursbureau met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van architectuurprojecten en BIM-engineering. Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van onderwijs, zorg en woningbouw, in zowel nieuwbouw als renovatie, herbestemming en transformatie, kunnen we het hele ontwerp- en/of bouwkundig traject van A tot Z uit handen nemen.

Onderwijs
Het onderwijs staat nooit stil. Inzichten en onderwijsconcepten veranderen en drukken daarmee een grote stempel op de huisvestingswensen van onderwijsorganisaties. Aan schoolgebouwen worden hoge eisen gesteld. Tegelijkertijd staan de budgetten vaak onder druk.

Van idee tot uitvoering
We begeleiden en faciliteren  scholen graag in het complexe proces van idee tot uitvoering. Communicatie is daarbij de sleutel tot succes. Zo komen we samen tot de beste oplossing: een duurzaam op maat gesneden schoolgebouw met een rendabele exploitatie.

Topos: Architect gespecialiseerd in onderwijs
De afgelopen 65 jaar hebben we uitgebreide ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende onderwijsconcepten. We kennen de specifieke behoeften in het onderwijs. Het is onze ambitie om die behoeften te vertalen naar een passend onderwijsgebouw. Een school waar zowel leerkrachten, leerlingen als ouders zich thuis voelen.