Poly wint twee prestigieuze design-awards

Poly (NYSE: PLT) heeft twee prestigieuze internationale design-awards gewonnen. De Poly Studio P15 personal video bar is dit jaar de winnaar van de iF DESIGN AWARD. Daarnaast mocht het bedrijf voor diezelfde videobar én voor de Poly Sync Family-speakerphones een Red Dot Award: Product Design in ontvangst nemen. De iF DESIGN AWARD is een internationale designprijs die wordt toegekend aan devices die uitblinken op technisch en esthetisch gebied. De Red Dot Award: Product Design wordt uitgereikt aan de meest innovatieve devices met uitstekend design en buitengewone functionaliteit.

De Poly Studio P15 personal video bar kreeg de iF DESIGN AWARD en Red Dot Award omdat hij wordt gezien als innovatie voor moderne werknemers die er tijdens hun vergaderingen uit willen springen met behulp van video-oplossingen van hoge kwaliteit. De award prijst niet alleen zijn strak, edgy design, maar ook zijn functionaliteit en de bewegingsvrijheid die daarmee gepaard gaat. De AI-gedreven videobar is gecertificeerd voor Zoom en Microsoft Teams en uitgerust met slimme videoconferencingtechnologie. Daarnaast biedt de oplossing krachtige 4K-helderheid, automatische cameraframing en geavanceerde NoiseBlockAI-technologie.

De Poly Sync Family-speakerphones – bestaande uit de Poly Sync 20, Poly Sync 40 en Poly Sync 60 – voldoen aan de eis van moderne werknemers om vanaf elke locatie te kunnen werken zonder negatieve invloed op de productiviteit. De volgens de jury van de Red Dot Awards slim ontworpen bluetooth®- en USB-opties bieden de flexibiliteit om met elk apparaat te verbinden. De slimme microfoons van de speakerphones detecteren eenvoudig de actieve sprekers in een ruimte voor een superieure audiokwaliteit.

Tom Puorro, executive vice present en general manager of products van Poly: “De Poly-oplossingen voor audio en video zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je altijd goed klinkt en uitstekend te zien bent. De awards voor de Poly Studio P15 video bar en de Poly Sync Family-speakerphones zijn een erkenning van ons commitment aan het ontwikkelen van prachtig ontworpen en gemaakte oplossingen. Met die oplossingen zijn we op een missie om de ervaring en productiviteit van iedere moderne werknemer naar een hoger niveau te tillen.”