NOAHH

NOAHH streeft naar het creëren van architectuur die verbindt

NOAHH is een toonaangevend, multidisciplinair architectenbureau, gespecialiseerd in educatieve, culturele en publieke gebouwen die een betekenisvolle impact hebben op hun omgeving. Wij ontwerpen gebouwen waarbij de beleving van de gebruiker centraal staat. Toegankelijkheid, verbondenheid en openheid naar de samenleving spelen hierbij een belangrijke rol.

NOAHH is in haar werkwijze als architectenbureau een platform voor kennisdeling en innovatie; onze medewerkers zijn onze ambassadeurs. Het ontwerpteam van NOAHH bestaat uit een unieke combinatie van architecten met jarenlange ontwerpervaring en jong internationaal talent. Met veel praktijkervaring en technische vakkennis, ambitie en betrokkenheid opereren wij vanuit verschillende invalshoeken en werken wij aan het ontwikkelen van nieuwe concepten, typologieën, en complexe opgaven waarin grote maatschappelijke aspecten een rol spelen.

Onze visie is gebaseerd op zes complementaire kwaliteitsprincipes die een brede kijk bieden op de praktijk en kijken naar de toekomst: stimuleer sociale interactie, koester polyvalentie, creëer je context, bevorder innovatie, geef ruimte aan nieuwe identiteiten en deel kennis. Deze principes staan tevens borg voor een integrale aanpak en kwaliteit. Dat betekent dat in onze visie ambitie, samenwerking, pragmatisme, flexibiliteit, identiteit, duurzaamheid en uitvoering niet los van elkaar kunnen worden gezien. Alleen op integrale wijze kunnen we meer bereiken.