draaijer+partners zet met versterking directie volgende stap in strategie en groei

Per 1 april 2022 is het directieteam van draaijer+partners uitgebreid met directeur Berry ten Pas. Dit volgt kort op de aanstelling van Hylke Hellinga als associate. Met hun ervaring en slagkracht kan de huidige directie, bestaande uit Jan Joost Flim en Jan Joost Mestebeld, zich nog beter richten op de strategie van het bedrijf. Met als focus: gezonde en slimme omgevingen realiseren waar mensen zich goed voelen en goed presteren.

Berry ten Pas

Berry ten Pas brengt bijna 15 jaar ervaring mee in het aansturen en begeleiden van teams in complexe projecten. Tot en met 2019 vervulde Berry ten Pas al de rol van (senior) projectmanager bij draaijer+partners. Hierna heeft hij als ontwikkelmanager gewerkt aan diverse mixed use projecten in een stedelijke context. Als directielid gaat hij zich nu onder meer bezig houden met de aansturing en doorgroei van het team Sport + Cultuur, accountmanagement en de portefeuilles Marketing en HRM. “Vanuit een fantastische basis willen we groeien en integraal door ontwikkelen als kwaliteitsmerk die het verschil maakt voor mensen, organisaties én de wereld.” aldus Berry te Pas, die veel zin heeft om weer bij draaijer+partners aan de slag te gaan. “Het is een leuke uitdaging om onze mensen, de middelen en ons merk optimaal in te zetten om alles wat we doen naar een topniveau te brengen.”

Hylke Hellinga

Business innovation
Met Hylke Hellinga wordt 20 jaar ervaring in sport, cultuur en onderwijs aan de organisatie verbonden. Ook Hylke Hellinga werkte al eerder voor draaijer+partners: “draaijer+partners heeft een professioneel team met grote ambities. Het is knap hoe de organisatie in een paar jaar op alle fronten enorm is gegroeid. Ik ben dan ook met veel enthousiasme en vertrouwen ingestapt. We maken hele interessante stappen in de bestaande dienstverlening, in de ontwikkeling van nieuwe proposities én met het toepassen van data en technologie.” De laatste jaren was Hylke Hellinga vooral internationaal actief in Australië en Nieuw-Zeeland met grootschalige Sport en Entertainment ontwikkelingen op het snijvlak van strategie, haalbaarheid, data en marketing. In zijn rol als associate ondersteunt hij de directie onder andere bij strategie, innovatie en new business.

Verbinding
Het directieteam kiest er bewust voor om dicht op de markt en bij de opdrachtgevers zitten. Jan Joost Mestebeld: “We willen weten wat er leeft bij organisaties, zodat we hun ambities kunnen vertalen naar haalbare oplossingen. Nu de directie op de gewenste sterkte is, kunnen we een grotere positieve impact maken op projecten, opdrachtgevers en onze eigen mensen. Ik ben ook trots dat we als organisatie laten zien dat we carrières kunnen lanceren op hoog niveau en dat we een unieke en prettige bedrijfscultuur hebben waar mensen graag bij horen en bij terugkomen.”