De Leukste Inrichters

Zijn jullie toe aan een nieuwe, frisse en eigentijdse inrichting van de personeelskamer, teamkamer, aula, kantoor of mediatheek? De Leukste Inrichters uit Hoofddorp ontwerpt en realiseert de leukste interieurs voor scholen.

Waar jullie naar op zoek zijn is een creatief en op maat gemaakt ontwerp. Een plan om jullie ruimte sfeervol te maken zodat iedereen zich er prettig voelt. Een inrichting die niet alleen mooi of leuk is, maar ook functioneel en praktisch in gebruik. De totale uitvoering besteed je graag uit aan een professional. Als totaalinrichter schakel ik bij de uitvoering de leukste en beste fabrikanten, leveranciers, interieurbouwers en andere specialisten in en kijk ik naar betaalbare oplossingen. Samen zorgen we voor de leukste inrichting van jouw ruimtes!

De Leukste Inrichters is Ilona Alders, een creatieve en energieke interieurontwerper en inrichter. Ik bekijk elk project en elke ruimte met open blik, luister naar jouw wensen en houd rekening met je budget. Wat jij in je hoofd hebt vertaal ik naar een frisse, vlotte en vernieuwende inrichting. Kenmerkend aan mijn interieurs is dat ik graag een persoonlijk element toevoeg. Zo voelt iedereen zich thuis. Als eenmansbedrijf ken ik alle details van jouw project en heb je altijd direct contact met mij. Dit werkt erg prettig!