Onderwijsvastgoed Dag 2017: Strategische keuzes en duurzaamheid

Ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed, in de bekostiging en in duurzaamheid. Die thema’s staan staan centraal op de Onderwijsvastgoed Dag 2017. Deskundige sprekers belichten de verschillende keuzes die worden gemaakt. Ze bespreken visies over de school, over oude en nieuwe schoolgebouwen. En ze presenteren interessante casussen van gerealiseerde projecten.

De Onderwijsvastgoed Dag 2017 vindt dit jaar plaats op 26 september in Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen. Wethouder Henk Veldhuizen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug (waar Driebergen onder valt), opent de dag en vertelt over aanpassing van de normvergoeding en de BENG toeslag.

Creativiteit op het gebied van normvergoedingen en financiering komen allebei aan bod in zowel het plenaire als het break-out programma. Daarnaast is er volop aandacht voor duurzaamheid, dat ook voor het onderwijsvastgoed steeds belangrijker wordt en op allerlei manieren wordt opgepakt. Bovendien staan de resultaten van het breedte- en diepte-onderzoek frisse scholen in Amsterdam op het programma.

Download hier het volledige programma.
En klik hier voor meer informatie en om u direct aan te melden.

Deze dag wordt georganiseerd door IVVD i.s.m. Schooldomein en Ruimte OK.