Nieuwe Schoolvloerwijzer helpt scholen bij keuze vloer

Forbo Flooring introduceert de Schoolvloerwijzer, een keuzewijzer voor een nieuwe vloer in het onderwijs. Met de vloerwijzer geeft Forbo onderwijsinstellingen inzicht in de mogelijkheden, kwaliteiten en eigenschappen van verschillende type vloeren. De vloerwijzer – gepresenteerd in de vorm van een aantrekkelijk online magazine – maakt het eenvoudig een vloer te kiezen die aansluit bij de wensen en eisen van de organisatie, en bij de visie en het type onderwijs van de school. Met als doel een aantrekkelijke en inspirerende plek, waar leerlingen en docenten prettig kunnen werken en zich goed kunnen concentreren.

Forbo’s vloeroplossingen – zoals het zeer duurzame Marmoleum, projectvinyl met haar mooie hout- en betonlooks en het textiele, uiterst stille, Flotex dragen bij aan een gezond en prettig binnenklimaat en helpen bij de typische uitdagingen van het onderwijs. Zo verbeteren ze de akoestiek, zijn ze gemakkelijk en tegen lage kosten schoon te maken, gaan ze jarenlang mee en blijven ze er al die tijd mooi uitzien. Daarnaast levert Forbo vloeroplossingen die het sanitair fris en hygiënisch houden, vloeren die problemen met allergieën en luchtwegklachten helpen voorkomen, sportvloeren, lambrisering en oersterk prikbord.

De vloerproducent kan zich met recht een expert noemen; Forbo ligt in 60 procent van alle Nederlandse schoolgebouwen en levert al meer dan 100 jaar vloeren aan het onderwijs.

Voor veel meer info zie de Schoolvloerwijzer of www.forbo-flooring.nl/onderwijs.