Ned Air

Ned Air is toonaangevend fabrikant van luchtbehandelingssystemen, warmteterugwinunits en dak- en pijpventilatoren. Vanuit onze passie voor een gezond binnenklimaat creëren wij voor iedere situatie een duurzame luchttechnische oplossing. Uw ventilatievraagstuk is voor ons een uitdaging, maatwerk is onze specialiteit. Al meer dan 25 jaar worden onze producten met succes toegepast in onder andere de woningbouw, utiliteit, industrie, food- en gezondheidssector, scheepvaart en offshore, tuinbouw, defensie en onderwijs. Zo dragen wij zorg voor een gezond binnenmilieu voor mens, dier, plant en machine.

Ned Air is uw partner in luchtbehandeling vanwege onze deskundigheid, klantgerichte manier van denken, transparantie en ondernemerschap. Bent u op zoek naar de laatste techniek met lage energie- en onderhoudskosten? Onze klimaatsystemen zijn energiezuinig, voldoen aan de laatste ErP-richtlijnen en hebben een lage total cost of ownership (TCO). Onze compacte luchtbehandelingskasten zijn voorzien van dubbelwandig koudebrugvrije panelen van ijzersterke kwaliteit. De compacte bouwwijze danken wij aan onze gepatenteerde luchtscheidingsmodule. Deze zorgt voor optimaal comfort, aangestuurd door de meest moderne regeltechniek.

Als onderdeel van het Duitse beursgenoteerde Centrotec Sustainable AG werken wij graag aan een duurzame toekomst. Centrotec is gespecialiseerd in energiezuinige gebouwtechniek en is marktleider op het gebied van klimaattechniek.