Klimaatgroep Holland presenteert het vernieuwde ScholenºConcept op de VSK beurs

Klimaatgroep Holland is aanwezig op de VSK beurs, hét evenement waar alle ontwikkelingen in de wereld van installatie samenkomen. Als specialist in een gezond en aangenaam binnenklimaat voor het onderwijs, presenteren wij op de 26e editie van de VSK beurs ons vernieuwde ScholenºConcept voor volautomatisch verwarmen, ventileren en koelen.

Wat kun je verwachten op de VSK beurs?
Op onze stand presenteren wij de ComfortºPlus unit, een unit met sensoren die temperatuur, CO2-niveau en aanwezigheid van mensen in een lokaal meet. Deze unit maakt het mogelijk om op een tochtvrije manier lucht te ventileren, te koelen en te verwarmen met 100% gescheiden luchtstromen. De ComfortºPlus unit is volledig automatisch, de stilste op de markt en kan worden aangesloten op verschillende warmtebronnen, watergedragen en DX. Deze units hangen inmiddels in meer dan 10.000 lokalen!

Eenvoudige montage door modulaire opbouw en stekkerverbindingen!
Wij nodigen je uit om onze stand te bezoeken op de VSK beurs, waar je uitgebreid kunt kennismaken met ons vernieuwde ScholenºConcept, onder het genot van een hapje en drankje. Ervaar zelf de eenvoudige montage door de modulaire opbouw en stekkerverbindingen.

Waar en wanneer:
    Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
    Datum: 6 t/m 9 februari
    Standnummer: 10.B034

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over het vernieuwde ScholenºConcept.