Gispen

Gispen is onze naam. Voor opdrachtgevers zijn wij een inspirerende en deskundige partner. Voor afnemers van onze producten het betrouwbare merk van verrassend en duurzaam design. Gispen is dé inrichter van onderwijsruimten.

We creëren optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op studenten en docenten. Dat doen we als ontwerper, producent en leverancier. Daarbij zijn we graag een inspirerende partner voor onze opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. Wij werken intensief samen met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers. Zo ontstaan innovatieve en prikkelende oplossingen.

De leerprocessen, leervormen en leeractiviteiten vormen de basis voor een inrichtingsconcept. Voor de studenten, docenten en het management dient de onderwijsomgeving een prikkelende en interactieve leergemeenschap te zijn. Het onderwijsprogramma biedt inspirerende en praktische oplossingen voor alle ruimtes die u in het moderne onderwijs tegenkomt. ‘Be at your best’. Daar staan we voor. Daarom handelen we vanuit onze kernwaarden: Design, Duurzaam, Innovatie en Inspiratie. Het resultaat? Producten en ontwerpen die bijdragen aan omgevingen waarin mensen het beste tot hun recht komen.