Gispen

Het leren van nu en in de toekomst
De optimale onderwijsomgeving is een prettige leergemeenschap die leerlingen of studenten prikkelt en inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Docenten en andere medewerkers zijn er met plezier én resultaat aan de slag. Hoe creëert u een dergelijke omgeving?

Vanuit visie en jarenlange ervaring binnen het onderwijs ontwerpt en realiseert Gispen leeromgevingen die aansluiten bij het leren van nu en in de toekomst. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw en renovaties.

Inrichting op maat
Een optimale leeromgeving faciliteert effectief en inspirerend leren. Daarbij zijn veel onderwijsinstellingen op zoek naar (meer) flexibiliteit en efficiency. Ook hecht men belang aan ergonomisch verantwoord leren en werken. Deze uitgangspunten nemen wij mee in inrichtingen op maat – passend bij úw onderwijsinstelling en gebruikers.

Circulair huisvesten
Steeds meer opdrachtgevers omarmen – net als wij – de circulaire economie en vragen ons naar oplossingen voor hergebruik, waardebehoud en minder verbruik.

Verouderde lessets revitaliseren we zodat ze weer als nieuw zijn. Ook transformeren we oude kasten tot lounge-elementen of akoestische nissen.

Gispen heeft een gespecialiseerd Onderwijsteam in huis dat dagelijks bezig is met de vraagstukken in uw branche. Deze professionals denken met u mee over uw huidige situatie en helpen u te anticiperen op de toekomst.