Frits Philips lyceum-mavo biedt excellent onderwijs met internationaal perspectief!

Niet voor niets draagt de school de naam van de man die vol passie heeft gebouwd aan het internationale elektronicaconcern waarvan hij uiteindelijk president werd. De man die intens meeleefde met zijn club, PSV, en met de mensen die zich voor de volle 100% inzetten voor Philips. Frits Philips is een lichtend voorbeeld van inzet, ambitie en betrokkenheid.

Frits Philips lyceum-mavo biedt excellent onderwijs met internationaal perspectief. De nieuwe school is een fusie tussen het Christiaan Huygens College en het Bisschop Bekkers College, waar al sinds 1977 Pulastic sportvloeren te vinden zijn. Dankzij de fusie ontstaat een breder aanbod aan opleidingen. De school is vanaf nu een Brainport-school en biedt vier talentrichtingen: cultuur, ondernemerschap, wetenschap en sport. De talentrichting sport werkt samen met voetbaltrainers van PSV en Oranje Zwart.

Lees verder onder de afbeelding

PULASTIC SPORTVLOEREN EN PULASTIC SOUND WALL
Het startschot voor de bouw werd gegeven door de broers Frits en Anton Philips, de zonen van de oud-directeur van Philips. Het nieuwe Frits Philips lyceum-mavo is binnen de afgesproken tijd opgeleverd en het voldoet aan alle wensen en eisen. Het gebouw beschikt nu over goede ICT-aansluitingen, een fijn binnenklimaat en innovatieve ledverlichting.

Lees verder onder de afbeelding

PULASTIC CLASSIC 110 ECO
Door LIAG Architecten & Bouwadviseurs is Pulastic uitgebreid in het bestek omschreven. Voor de sporthal is gekozen voor de Pulastic Classic 110 Eco in een prachtige frisse blauwe kleur. Van onze lichtblauwe belijningskleur is een sportvloercoating ontwikkeld omdat deze kleur perfect aansluit op de print van de Pulastic® Sound Wall. De gebruikers en opdrachtgevers reageerden vol enthousiasme op de referentieprojecten van de Pulastic® Sound Wall. Na de beoordeling van de akoestische eigenschappen van deze wandbekleding was iedereen overtuigd. Zeventig lokalen, een grote aula, gymzaal, theaterzaal en projectruimten. Het nieuwe Frits Philips lyceum-mavo in Eindhoven is opgeleverd: een gloednieuw gebouw voor 1.650 leerlingen.

Voor meer informatie kijkt u op www.pulastic.com.