Eduhuys Onderwijshuisvesting

De school voor de toekomst

Een groene, frisse, school waar een gezond en plezierig leer- en werkklimaat heerst. Een duurzaam, flexibel gebouw, dat de onderwijsvisie ondersteunt en met gemak kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van de gebruikers. Een school, die financieel haalbaar is, met een eigen identiteit en uitstraling. Wij brengen deze school tot leven!

Eduhuys Onderwijshuisvesting B.V. verzorgt de realisatie van onderwijshuisvesting. Daarbij laten we ons leiden door de vraag hoe we maximaal waarde kunnen creëren en u kunnen ontzorgen bij uw huisvestingsvraag. Daarom kiezen we voor een integrale benadering, waarbij ontwerp, realisatie, beheer en financiering deel kunnen uitmaken van onze aanpak. Ook streven we naar een beheerst proces, zodat we verrassingen kunnen uitsluiten en faalkosten kunnen beperken.

We bouwen op een stevig fundament van jarenlange ervaring. Met een team betrokken, vakbekwame medewerkers en vaste partners gaan we weloverwogen en doordacht te werk. Dankzij de korte lijnen zijn we toegankelijk en kunnen we makkelijk schakelen. We nemen initiatief, denken buiten bestaande kaders, wegen risico’s zorgvuldig af en geloven in de meerwaarde van samenwerken, vanuit inhoud en kracht. Zo proberen we uiteindelijk een plezierige en gewaardeerde huisvestingspartner te zijn. Voor onze opdrachtgevers en de partijen waarmee we werken.