Bestel het Inspiratieboek: Samen werken aan de school van morgen

Schooldomein heeft met haar partners het monumentale overzichtswerk Samen werken aan de School voor Morgen- Inspiratieboek 2015-2020 samengesteld.

Dit vuistdikke boek van ruim 500 pagina’s bevat:

  • Meer dan 100 projecten binnen het primair- en voortgezet onderwijs
  • die de afgelopen 5 jaren zijn opgeleverd.
  • De meest recente ontwikkelingen rond innovatieve leeromgevingen binnen het basis- en speciaal onderwijs, het vmbo en het avo/vwo.
  • Trendanalyses rond duurzaamheid, gezond bouwen en gebouwen die adaptief zijn en verbonden zijn met de omgeving.
  • Inleidingen van bekende stakeholders, zoals Floris Alkemade, Harold Bekkering, Henk Oosterling, Thomas Rau, Marco van Zandwijk, Atto Harsta en Sjef Drummen.
  • De resultaten van het onderzoek naar de beleving van de leer- en werkomgeving door de docenten van de betrokken projecten.

Vooral is het een prachtig foto- en tekstboek, dat toekomstige opdrachtgevers wil stimuleren om mooie en duurzame scholen te bouwen, die goed werken voor de toekomstige generaties gebruikers. Het Inspiratieboek hoort op elk bureau van schoolleiders, ambtenaren, marktpartijen en bestuurders die actief betrokken zijn bij de inrichting van het publieke domein, waarbij onderwijs een belangrijke voorziening is.

Schooldomein biedt dit standaardwerk aan voor de gereduceerde prijs van € 48,- (inclusief btw en exclusief € 6,95 verzendkosten). U kunt het boek bestellen via deze link. Het boek is vanaf 25 juni beschikbaar, wij sturen het u dan zo spoedig mogelijk toe.