Van vloer tot wand tegen schade bestand

De wanden zijn in schoolgebouwen meestal lastig te onderhouden. Ze raken al heel snel vuil en beschadigd door het intensieve gebruik. Daar is eindelijk een oplossing voor. Door Marmoleum Onto the Wall als lambrisering aan te brengen zorgt u voor een robuuste wandbekleding die ook nog decoratief is.

Van vloer tot plafond
Marmoleum Onto the Wall is een uitbreiding van de succesvolle Marmoleum-vloerbekleding. Een slimme maar ook logische uitbreiding. Want waarom zou je de beproefde kwaliteit van de vloer niet tot in de hoogte doortrekken? Zo beschermt u gangen, klaslokalen en aula’s tegen de haveloze indruk die wordt veroorzaakt door vuil, krassen en slijtage. Marmoleum Onto the Wall kan op vlak gestucte ondergronden worden verlijmd. Meestal gebeurt dat tot 1 m 20 hoogte, desgewenst tot het plafond.

Voor de nette afwerking zijn er profielen beschikbaar, zoals voor binnenhoeken, buitenhoeken en randen. Er zijn verschillende kleuraccenten, eventueel uit dezelfde collectie als de Marmoleum vloer. Maar ook een afwijkende kleur kan een mooi decoratief effect opleveren, zoals wanneer u een meer speelse, kleurrijke sfeer in de school wilt oproepen. Marmoleum Onto the Wall is uitgebreid getest op brandwerendheid en voldoet aan de specifieke normering voor wandbekleding.

Prijsbewuste investering
Marmoleum Onto the Wall wordt één keer aangebracht door een professioneel vloerenbedrijf. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Die eenmalige investering weegt niet op tegen de kosten van schilderwerk dat jaarlijks opnieuw moet worden gedaan. Bovendien bewijst u er het milieu een dienst mee: Marmoleum is de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld.