Uitnodiging event 24 mei 2018 – Waar leer (& beweeg) jij? 0-12

Niet meer die school met een rij klaslokalen, een speellokaal en een grijs betegeld schoolplein maar een flexibele omgeving met een grote diversiteit aan plekken en een omgeving die uitnodigt tot bewegen en ontwikkelen. Dat is wat er tegenwoordig vaak van het schoolgebouw en de buitenruimte wordt gevraagd. Hoe kan een ideale leer-, speel- en beweegomgeving voor mijn kinderen en leerlingen worden gecreëerd? Uit wat voor plekken kan ik eigenlijk kiezen, als ik meer wil dan alleen een klas- of speellokaal? Hoe kan de omgeving in en om de school een bijdrage leveren aan bewegend leren en leren bewegen? Wat is er mogelijk? Ook in bestaande gebouwen?

Op donderdagmiddag 24 mei organiseert ICSadviseurs opnieuw het event Waar Leer Jij? 0-12 voor basisonderwijs- en opvangorganisaties. Ditmaal in de Toonzaal van EromesMarko B.V. in Hoogeveen. In deze editie wordt expliciet aandacht gevraagd voor het thema bewegen. Binnen èn buiten!

Het programma start in de middag en bestaat onder andere uit een aantal korte en inspirerende workshops, waarin wij u uitdagen om vanuit visie, activiteiten en plekken na te denken over wat nodig is in uw ideale leer-, speel- en beweegomgeving en hoe bewegen daar een grotere plek in kan krijgen. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en samen van gedachten te wisselen.

Voor wie?
Bestuurders, directeuren, leerkrachten, pedagogische medewerkers, huisvestingsmedewerkers en iedereen die geïnteresseerd is in innovatieve en bijzondere onderwijs- en opvangconcepten voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Aanmelden
Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan. Er zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Yvonne de Lange via communicatie@icsadviseurs.nl. De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 75,= inclusief btw.

Bekijk hier de uitnodiging met alle informatie en het volledige programma.