Straks gebruik maken van subsidie Green Deal Scholen?

Vraag nu alvast eHerkenning aan!

Schoolbesturen die graag gebruik willen maken van de subsidie Green Deal Scholen doen er goed aan nu alvast een eHerkenning aan te vragen. Dit middel is namelijk nodig om straks de digitale subsidie aanvraag te kunnen indienen.
Subsidie begin oktober verwacht

Naar verwachting is begin oktober de subsidie voor het inhuren van extern advies op het gebied van verduurzaming en verfrissing van scholen beschikbaar. Dit subsidiebudget is afkomstig van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en loopt via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

eHerkenning
Hoewel de exacte publicatiedatum in de Staatscourant nog niet bekend is, kunnen schoolbesturen die overwegen om subsidie aan te vragen, nu alvast eHerkennning (niveau 1) aanvragen. Zonder deze eHerkenning kunnen schoolbesturen namelijk geen digitale aanvraag indienen Het aanvragen en ontvangen van een eHerkenningsmiddel duurt 1 tot 7 werkdagen, dus het is raadzaam dit op tijd te regelen. Informatie hierover is te vinden op het eLoket van RVO.nl. Daar vindt u ook een link naar verschillende aanbieders.