Pulastic

Een mooie, veilige sportfaciliteit draagt bij aan een gezonde leefstijl, optimale ontwikkeling en geluk van jong en oud.

Sika is in bijna alle sportaccommodaties en scholen in Nederland dé duurzame partner met een veelzijdig pakket aan oplossingen, systemen en producten. Of het nu gaat om kunststof dakbedekking, brandwerende staalcoatings, speciale kitten, decoratieve en comfortabele gietvloersystemen voor gangen en kantines; Sika heeft een oplossing. Het meest bekende vloersysteem van Sika is de Pulastic sportvloer. Naast de oorspronkelijke eigenschappen als comfort, veiligheid, multifunctionaliteit, hygiëne (naadloos), tegenwoordig zeker aantrekkelijk om te zien door creatieve variaties in afwerking (marmer-, beton- en houtlook) en een groot pallet kleuren. Zeker als de sportvloer is omgeven door een fraaie, veilige, matchende wandbekleding; de Pulastic Soundwall. Val- én akoestisch beschermend!

Sika Nederland speelt een actieve rol in het promoten van sport en spel en heeft diverse concepten en totaaloplossingen ontwikkeld – onder de merknaam Pulastic® – die toegepast worden in zowel indoor als outdoor sportaccommodaties. Denk hierbij aan ASM (Athletic Skills Model) en de Pulastic LED Court (sportvloer met geïntegreerde LEDlijnen).

Duurzaamheid heeft altijd deel uitgemaakt van de Sika identiteit. Wij zijn vastbesloten voortdurend duurzame toegevoegde waarde te leveren aan de hele waardeketen. Sinds kort mogen wij een Pulastic sportvloer een circulaire vloer noemen. Ja; een Pulastic vloer is 100% circulair. Wij noemen dat een Pulastic to Pulastic (P2P) sportvloer. Een belangrijke duurzame ontwikkeling van Sika Nederland.

Sika Nederland heeft jarenlange ervaring en is vertrouwd met het ontwerpen en aanbrengen van vloeren waarop sporters zich veilig voelen en optimaal sportief kunnen ontwikkelen.

Meer weten of aanvullende informatie gewenst? Neem gerust contact op met een van onze Specification Engineers, Bonne Maat (0650869757), Erik Schoterman (0651579062), Youri van Ling (0622789916). En kijk op  www.sika.nl en www.pulastic.com