Nora lanceert twee nieuwe rubber vloerbedekkingen

De nieuwe rubber vloerbedekkingen noraplan lona en norament 926 arago bieden volledig nieuwe designmogelijkheden! De meest uiteenlopende grafische designs kunnen in de vloerbedekking worden geïntegreerd dankzij een speciaal productieproces.

noraplan lona rubber vloerbedekking: De vloer als canvas, geïnspireerd door de schilderkunst
De naam van de nieuwe rubber vloerbedekking correspondeert met het Spaanse woord canvas. De vloerbedekking in zijn basiskleur is het canvas, dat door de keuze van de kleurcombinaties zijn individuele karakter krijgt en daarmee kunstwerk wordt. Ook noraplan lona bestaat volledig uit rubber. Daardoor zal ook bijvoorbeeld het rollen met voorwerpen zoals stoelen en tafels in scholen de robuuste vloerbedekking niet beschadigen. De nieuwe rubber vloerbedekking is daarom ook aan te bevelen voor intensief gebruikte ruimtes in schoolgebouwen.

norament 926 arago rubber vloerbedekking: De nieuwe aanwinst van nora flooring systems voor tijdloze elegantie in alle ruimtes
Stijlvol, esthetisch, puristisch – met de nieuwe rubber vloerbedekking norament 926 arago heeft nora de ideale vloer ontwikkeld voor moderne architectuurconcepten. De naam norament arago is afgeleid van Aragonit, een van de drie mineraalbestanddelen van marmer. Door het subtiele, smaakvolle kleurenspectrum en het gemarmerde dessin is norament arago perfect voor het gebruik in representatieve ruimten. Overal waar extreme slijtvastheid, maar ook een exclusief uiterlijk zeer belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld in entrees, gangen, scholen of andere openbare gebouwen, toont de rubber vloer zijn kracht. Hij straalt rust uit en krijgt door zijn natuurlijk aandoende reliëfstructuur tegelijkertijd een aantrekkelijk vormgevingselement.

Bovendien overtuigen ook deze jongste telgen van de noraplan en norament familie door de bewezen producteigenschappen van rubber, zoals een goede ergonomie, uitstekende akoestiek een gezond binnenklimaat en milieuvriendelijkheid.