nora flooring systems

Het fascinerende materiaal rubber is bij uitstek geschikt voor de vele toepassingen binnen een modern schoolgebouw. Nora werd daarom winnaar in zijn klasse onder de vloerbedekkingen dankzij de extreme duurzaamheid in technische ruimten, een optimale akoestiek in klaslokalen en het hoogste comfort in drukbezochte gebieden.
Nora is specialist in het totale design, vanuit het ontwerp wordt een optimale leeromgeving gecreëerd met schoolspecifieke eigenschappen, grote ontwerpvrijheid en fantasievolle kleuren. Nora® rubber vloerbedekking bevat geen schadelijke stoffen zoals weekmakers/ftalaten en voldoet aan het Finse emissie- classificatiesysteem M1 en het Duitse milieukeur ´De Blauwe Engel´. nora® rubber vloerbedekking is CO2-neutraal en uitermate geschikt voor het ´Frisse Scholen Concept´!

nora nTx: Een nieuwe vloer in een paar uur
Snel, efficiënt, rendabel: met nora nTx heeft nora flooring systems een toekomstgerichte en innovatieve legtechnologie op de markt gebracht. Het systeem verkort de legtijd tot de helft en bespaart zo duidelijk op kosten. nora nTx kan op alle gangbare ondergronden en zelfs op bestaande vloerbedekkingen worden gelegd. De nieuwe vloerbedekking kan direct na installatie worden betreden, gebruikt en gereinigd. Vooral bij renovaties binnen scholen worden zo kostbare uitvaltijden beperkt.

Met nora neemt u uw verantwoordelijkheid met betrekking tot de bescherming van de gezondheid van de eindgebruikers in relatie tot een gezond binnenklimaat!