nora flooring systems

Het fascinerende materiaal rubber is bij uitstek geschikt voor de vele toepassingen binnen een modern schoolgebouw. nora flooring systems B.V. werd daarom winnaar in zijn klasse onder de vloerbedekkingen dankzij de extreme duurzaamheid in technische ruimten, een optimale akoestiek in klaslokalen en het hoogste comfort in drukbezochte gebieden.
Nora is specialist in het totale design, vanuit het ontwerp wordt een optimale leeromgeving gecreëerd met schoolspecifieke eigenschappen, grote ontwerpvrijheid en fantasievolle kleuren. Nora® rubber vloerbedekking bevat geen schadelijke stoffen zoals weekmakers/ftalaten en voldoet aan het Finse emissie- classificatiesysteem M1 en het Duitse milieukeur ´Der Blaue Engel´. nora® rubber vloerbedekking is uitermate geschikt voor het ´Frisse Scholen Concept´!

Voor een gezond binnenklimaat is nora system blue® ontwikkeld, het eerste gecertificeerde 360°-kwaliteitsmanagementsysteem voor vloeren ter wereld. Het totaalsysteem bestaat uit nora® rubber vloerbedekking plus nora® legmaterialen en is als bijzonder emissiearm gecertifceerd. Met het nora system blue® neemt u uw verantwoordelijkheid met betrekking tot de bescherming van de gezondheid van peuters, kinderen en jongeren in relatie tot een gezond binnenklimaat!