Gymleraar laat van je horen!

In sportzalen is veel dynamiek en lawaai. Roepende kinderen, de impact van ballen. Dan is het lastig om je verstaanbaar te maken. En als je daar als sportleraar veel tijd doorbrengt kan dat tot fysieke problemen leiden. Daarom is een goede akoestiek zo belangrijk.

In veel sporthallen is de akoestiek onder de maat. Galm, echo’s en veel lawaai zijn veel gehoorde klachten van zowel docenten als leerlingen. Gymleraren klagen over vermoeidheid, hoofdpijn, stemproblemen en zelfs gehoorschade. Klinkt dit bekend? Hiervoor bestaan uitstekende oplossingen.

Ecophon is leverancier van akoestische plafond- en wandsystemen. Daarnaast zijn wij vooral ook een kennispartner voor de markt. Jarenlange ervaring en uitgebreid internationaal onderzoek hebben geleid tot een zeer efficiënte oplossing van de problematiek.

Ecophon heeft speciaal voor omgevingen waar een hoge impactresistentie vereist is het plafondsysteem Super G plus ontworpen. Zowel functioneel als esthetisch een uitstekende oplossing. Het systeem voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van stootvastheid, balbestendigheid en akoestiek.

Voor meer info: zie www.ecophon.nl/sporthallen.