Gemotiveerd en met plezier sporten in een nieuwe bewegingsruimte

Sport en spel houden ons lichaam en brein in topconditie. De huidige generatie is met gaming, Facebook en Instagram gewend dat alles gevisualiseerd wordt en dat je alles mag beleven. Dus … van een ouderwetse donkere gymzaal naar een unieke moderne iSpace Sports® bewegingsruimte!

Het concept van iSpace Sports®
Startpunten voor iSpace Sports® waren: interactief, intelligent en innovatief. Sfeer en beleving worden met iSpace Sports® gecreëerd door:

  • Een Pulastic sportvloer met oplichtende LED-lijnen
  • Projectie met nieuwe vormen van sport en spel
  • Digitale software
  • Toestellen afgestemd op deze nieuwe vorm van bewegen

Plezier, educatie en sport komen samen. Door in te spelen op wat kinderen van nu inspireert en motiveert zorgt bewegen met iSpace Sports® voor een optimale motorische ontwikkeling en bevordering van autonoom leren.

Aan de interactieve LED-belijning wordt de juiste hard- en software gekoppeld waarmee de nieuwste bewegingsspellen en –sporten worden getoond. Een moderne belevingswereld met diverse sferen kan gecreëerd worden door ook nog licht, geluid, video en zelfs geur toe te voegen. Verplaats je in het hart van de jungle, de diepten van de oceaan of de verre uithoeken van de ruimte. Alle bestaande apps en software kunnen via een computer of iPad gebruikt worden.

Kijk voor meer informatie op www.ispace-sports.nl.