Geïnspireerd op kunst, vloeren voor elk schoolgebouw

Zou het niet geweldig zijn als sommige ruimtes in uw schoolgebouw wat extra’s hebben? Wij werden geïnspireerd door de schilderijen van Van Gogh. Een naam die werkelijk iedereen wel wat zegt. Details van zijn schilderijen hebben wij door vertaald naar vloerdessins, deze keer gemaakt van Flotex.

Flotex? Dat is een wat minder bekende naam dan Van Gogh, al is het zeker een product dat zeer goed past in leeromgevingen van nu. Actieve en goed vormgegeven leerruimtes verbeteren de leerprestaties. Flotex is een vloerbedekking van Forbo, bekend van Marmoleum, dat de voordelen van een vlakke vloer combineert met de voordelen van een textiele vloer. Vooral voor de akoestiek doet dat wonderen.

Docenten en leerlingen ervaren deze aangename akoestische eigenschappen en facilitair managers profiteren van de voordelen in het onderhoud. En in dit geval zal het werk van Van Gogh zeker leerlingen inspireren als ze werken aan kunstopdrachten of bezig zijn met de IJzeren Eeuw. Het is al mogelijk om, vanaf 6 vierkante meter, een eigen vloer uit de Vision bibliotheek te kiezen of aan te passen. Het is ook mogelijk om de bestaande schoolkleuren of het logo te gebruiken.

Committed to the health of one
Steeds meer wordt bekend over de invloed van de ruimte op de gezondheid van mensen en kinderen. Licht, luchtkwaliteit en akoestiek spelen daarbij een belangrijke rol. Al meer dan honderd jaar ontwerpen en maken wij vloeren voor het onderwijs. Daarbij vinden wij het belangrijk om niet alleen aan het milieu te denken, maar ook aan de gezondheid, het welzijn en comfort van mensen die dagelijks op deze vloeren verblijven en werken. Want wanneer mensen zich prettiger voelen zijn ze productiever, slapen en leren ze beter en zijn ze gezonder. En zo dragen wij een klein steentje bij aan de toekomst van deze kinderen.

Meer weten wat Forbo doet om een bijdrage te leveren aan een beter binnenklimaat, kijk dan eens op www.forbo-flooring.nl/cho.