cepezed

cepezed is een veelvuldig onderscheiden bureau voor ruimtelijk ontwerp. Opdrachten bestrijken de gebieden stedenbouw, industrie, architectuur en interieur.

cepezed staat voor kennis, vaardigheid en een eigenzinnige no nonsense-mentaliteit. Het bureau paart een groot conceptueel vermogen aan een vernuftige creativiteit. De resultaten zijn ontwapenend nuchter en onnavolgbaar inzichtelijk.

Esthetiek en functionaliteit zijn bij cepezed mathematisch aaneengeklonken. Het bureau ontwerpt omgevingen voor mensen, geen monumenten voor de architect.

cepezed beheerst als geen ander de complexiteit achter de eenvoud. Het bureau hanteert een integrale ontwerpmethodiek waarin materialen voor verschillende functies tegelijkertijd worden gebruikt. Uiteenlopende aspecten als ruimtelijke vormgeving, constructie en installaties worden zo tot ondeelbaar geheel gesmeed.

Gangbare bouwmaterialen zijn voor de ontwerpwijze van cepezed niet altijd toereikend. Daarom ontwikkelt het bureau regelmatig zelf nieuwe componenten.

Meedenkend, los van conventies en met even veel vertrouwen in techniek als eigen kunnen, werkt cepezed aan steeds nieuwe, duurzame (ge)bouwoplossingen.

cepezed is ISO 9001- en 14001-gecertificeerd en is aangesloten bij onder meer de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en het platform voor koplopers in bouwinnovatie Booosting.