Brainstorm op de wand

Het multifunctioneel maken van scholen. Dat kan BREEDVELD als geen ander. Of het nu gaat om het splitsen van een groot lokaal tot twee kleinere klassen of het flexibiliseren van de aula of lerarenkamer, met een mobiele wand regelt u het in een handomdraai.

Basisbeplating: alles kan
De basisbeplating van de mobiele wanden van BREEDVELD kan op diverse manieren worden afgewerkt. Een veelgebruikte afwerking is (magnetisch) whiteboard. Hiermee krijgt de wand een extra functie: die van schoolbord of brainstormmuur. Anders dan de naam doet vermoeden, is whiteboard verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook de afwerking met bulletinboard (prikboard) is een handige afwerking voor scholen. Bulletinboard is -net als whiteboard- in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het materiaal is even decoratief als duurzaam en levert bovendien een positieve bijdrage aan de akoestiek in de leeromgeving.

Lees verder onder de foto

Lekker rustig
Omdat BREEDVELD tevens de nadruk legt op geluidsisolatie kan er bijvoorbeeld aan de ene kant van de mobiele wand les worden gegeven, terwijl leerlingen zich aan de andere kant buigen over een proefwerk.

Meer informatie via: www.breedveld.com/schooloplossingen.