Beurs Platform Onderwijs & Facilitair (POF) op 4 en 5 oktober 2017

De beurs Platform Onderwijs & Facilitair (POF) is een samenwerking aangegaan met het magazine Schooldomein, al sinds 1988 een toonaangevend magazine voor een duurzame leef-, leer- en werkomgeving in het onderwijs. POF is een facilitaire vakbeurs voor besturen, directie en management in het gehele onderwijs. Schooldomein en POF zullen nauw samenwerken bij het vaststellen van een deel van het programma tijdens de beurs. De POF vindt plaats op 4 en 5 oktober 2017 in De Loods / Hart van Holland in Nijkerk.

Schooldomein-uitgever Sibo Arbeek over de samenwerking: “Steeds meer zie je dat het primaire en facilitaire proces elkaar versterken en in elkaar opgaan. Beleving heeft met aspecten als comfort, verbeelding en kwaliteit te maken. Facilitair is al lang niet meer een sluitpost van het bouw- en inrichtingsproces. Daarom vind ik het leuk om vanuit Schooldomein samenhangende thema’s te bedenken die we op de beurs gaan communiceren. Een specifieke vakbeurs voor professionals en beslissers; volgens mij een goede aanwinst op het speelveld“

Woordvoerder Marco van de Wetering van POF beaamt dit. “Wij organiseren vakdagen voor facilitair management in het onderwijs. Alleen een beurs met stands, daar geloven wij niet in. Kennis delen, informatie verstekken in een relevant programma is heel belangrijk. Schooldomein herkent dat. Waar wij elkaar verder ontmoeten, is op het punt van ‘relatie’. Wij geloven in het luisteren naar onze klanten en bezoekers. Alleen dan kun je beide kanten effectief met elkaar in contact brengen. Dat vereist een nauw gevoel met de gehele onderwijsmarkt, zowel met leveranciers als hun afnemers. Een eigenschap die wij sterk terugzien bij de mensen van Schooldomein.”

Voor verdere informatie neemt u contact op met Het Beurskantoor: 0342-712010, bureau@hetbeurskantoor.nl, www.pof-online.nl.