Angst voor aanbesteden? Nergens voor nodig!

Als onderwijsorganisatie staat u wel eens voor de keuze: aanbesteden met het risico dat u niet krijgt wat u wil, of het onrechtmatig aanschaffen van de gewenste producten. Door goed aan te besteden hoeft u gelukkig deze keuze niet meer te maken. Door aan te besteden selecteert u slechts een leverancier; wat uw organisatie wil kopen, dat bepaalt u uiteraard zelf.

Voor veel onderwijsorganisaties is aanbesteden toch nog lastig, door de steeds veranderende regelgeving of de angst om het verkeerde product te verkrijgen. Specifiek voor het onderwijs is daar InkoopMeesters om deze organisaties te ondersteunen. We spreken uw taal en begrijpen hoe uw wereld eruit ziet. Wij bewaken de kaders, u geeft aan wat uw wensen zijn. Een goed doorlopen aanbesteding waarbij uw vraag centraal staat zorgt voor een contract waar u daadwerkelijk iets mee kunt. Zeer inhoudelijke kennis van bijvoorbeeld ICT is niet altijd nodig; als u weet wat u wil bereiken komt u al een heel eind. De leveranciers in de markt zijn immers de experts: zij weten precies wat er te krijgen is.

Onze inkoopadviseurs gaan graag met u om de tafel zitten om samen helder te formuleren wat uw vraag is en de passende procedure hiervoor vast te stellen. Of u tot in de puntjes technisch weet te omschrijven welke producten u wil, of alleen weet wat het eindresultaat zou moeten zijn; uw vraag staat áltijd centraal.